28 december SwingNight met Con Nalez in Boode Bathmen

swingnight maart 2019 omgeving Deventer

De laatste Swingnight van 2019 in Boode Bathmen is op 28 december.

Steeds wisselende drive-in shows draaien in de grote zaal van Boode op deze zaterdagavonden de grootste disco-hits uit de 80’s, 90’s, 00’s… Drive-Inn Fortuna draait vanavond in de grote zaal de beste Dance-Classics, DJ Con Nalez maakt er met MC Shizzler in de shotjesbar een feestje van en DJ Mark draait beneden in het Grand Café de lekkerste mixen, 90’s en nog veel meer!

Con Nalez SwingNight 28 december 2019 in Boode met de lekkerste billentrillers !!!

Het heetste feest tijdens de swingnight is natuurlijk in de shotjesbar.
Dj Con Nalez laten de billen trillen op de vetste moombahton hits en dat wisselen ze af met een vleugje feest en hardstyle.

De Club draait de vetste Dance en bootlegs, Dj Mark Du More.

In de club staat Dj Mark Du More, Dj en producer garant voor de lekkerste dance en bootlegs. Zeker een aanrader om daar ook een kijkje te nemen. De club opent gelijk met alle andere zalen de lekker om 21:30u

Grote zaal SwingNight concept zaal in Boode.

Hier draait Juanita Drive-In Show.. Tijdens de Swingnight bij Boode kan iedereen zich uitleven op muziek uit de 80’s en 90’s, maar ook  op de hedendaagse hits. Een heerlijke avond meezingen met je “all time favourites”, gepresenteerd door de leukste DJ’s, en daarbij helemaal los gaan op de dansvloer met je beste moves. Deze keer is Dj Productions aanwezig in deze zaal voor de lekkerste 80s en 90s.

Maak je avond compleet, food and dance

Maak er een absolute topavond door eerst te dineren in onze Brasserie. Eventuele overtollige calorieën dans je er gegarandeerd wel weer af!
De Swingnights bij Boode zijn toegankelijk vanaf 23 jaar, dus een uitstekende tip als je nog  regelmatig lekker wilt uitgaan met je 30 plus vriendengroep! De entree bedraagt € 7,50.

Dj Con Nalez boeken ?

SwingNight

4.7/5 - (26 stemmen)