Horeca Dj Feest | DJ Gelderland

Wilt u DJ Con Nalez inhuren voor een optreden? Bij ons kunt u tegen een scherpe prijs DJ Con Nalez inhuren. Wilt u graag persoonlijk contact? Bel dan nu: 0650666648 – of mail:

Arjan Nales is een allround DJ die als geen ander weet hoe hij het publiek moet vermaken. In de 90’s begon hij te draaien bij Big Sound Drive-in Show Juanita.
Toen vooral op campings, scholen en andere feesten in heel Nederland en daar buiten.
Tegenwoordig draait hij onder de naam “ DJ Con Nalez” de lekkerste Summer Beats. Een hele avond dansen op de vetste moombahton, R&B, reggaeton en meer.
Zo creëert de muziek een zomerse sfeer en wordt de club een tropisch oord…

CON NALEZ IS ALLROUND

De naam DJ Speedy ontstond ook in de 90’s. Dit doordat Arjan alle platen eigenlijk net iets te snel draaide en dat in combinatie met zijn achternaam. Zo werd DJ (Speedy) Con Nalez geboren.

In een feesttent draait hij het liefst Party Style. In een redelijk tempo de avond door knallen.
Af en toe een cooling down met R&B maar dan weer snel vol gas.
Dus ben je op je feest op zoek naar een mix voor jong en oud dat is Con Nalez je DJ. Vele zalen, kroegen, en feesttenten mochten al van hem genieten. Maar ook voor bruiloften is DJ Con Nalez uitermate geschikt.
Deze DJ voelt zich als een vis in het water als hitmachine/partyjock met de swingende muziek uit de 80’s to en met de hedendaagse Top 40 en Apres-ski. Allemaal in 1 grote feestmix… met of zonder presentatie.

Voor licht, geluidstechniek en een mooie DJ booth bent u bij ons aan het juiste adres. Afhankelijk van de capaciteit van de zaal of tent maken wij een passende voorstel.

Gerelateerde pagina’s :