Wanneer is de volgende SwingNight

Dj Con Nalez op de SwingNight o.a. in Boode Bathmen

Ook Dj Con Nalez en vele andere bekende Swingnight-dj’s draaien op zaterdagavond de lekkerste hits uit de 70’s, 80’s, 90’s, 00’s…. Omdat de tijd natuurlijk niet heeft stilgestaan vullen we dit aan met de beste hits van nu.

SwingNight April Boode Bathmen DJ Con NalezPainting Edition MC DJ

Bij Boode in Bathmen en De Kroon in Markelo hebben we meerderde Dj’s zodat we verschillende stylen kunnen draaien in verschillende zalen. In de Main Area is het altijd een mix van de bekende Dance-Classics en de lekker dansbare muziek die je nu op de radio hoort. In de kleinere zalen draaien we een mix van Moombathon, Regeaton, Dance, diverse 90’s mixen en nog veel meer…

Swingnight wordt al ruim 20 jaar op verschillende locaties in Gelderland en Overijssel gehouden en keren daar met vaste regelmaat terug. Doordat er voor iedereen volop dansruimte is, kun je lekker swingen, dansen, volledig uit je dak gaan of een leuk avondje uit hebben…Swingnight is voor iedereen die van lekker dansen en stappen houd maar de jongerendisco is ontgroeit.

Meer info op:

Swingnight is hét bekende 70’s, 80’s, 90’s, 00’s… dansfeest in Gelderland en Overijssel. Al ruim 20 jaar organiseren wij op zaterdagavond op verschillende locaties in de regio de Swingnight. De beste Dance-Classics uit de 70’s, 80’s, 90’s, 00’s… worden gedraaid door een aantal vaste Swingnight-Dj’s. Met hun jarenlange ervaring weten onze Dj’s precies wat ze moeten draaien zodat jij urenlang op de dansvloer kunt staan!  Op de grootste locaties (Boode in Bathmen en binnenkort De Kroon in Markelo) draaien zelfs meerdere DJ’s in aparte zalen zodat je ook heen en weer kunt lopen en verschillende sferen kunt proeven. De Swingnight is voor iedereen die van stappen, dansen en gezelligheid houd. Oh ja, en de Swingnight begint altijd lekker vroeg!