1 april Humpfrey’s Apeldoorn Con Nalez


Wat gaan we doen vanavond? Op die vraag is elke dag van de week er maar één antwoord mogelijk: naar Humphrey’s Café aan de Hoofdstraat. Als een van de weinige cafés in Apeldoorn kun je hier zeven dagen per week tot een uurtje of vier ’s nachts terecht. En ook in november is er weer genoeg te doen!

Het café heeft net de herfstvakantie achter de rug en wat een genot was dat! Dr Rude, Jixxx en Circus Fest hebben Apeldoorn weer prima vermaakt. Elke vrijdag en zaterdag vermaken verschillende dj’s je tijdens het uitgaan met de lekkerste classics, de nieuwste dance, house, lite-techno en partyknallers. Doordeweeks is er genoeg sport te beleven en in de tweede helft van de maand begint het WK Voetbal voor mannen.

Con Nalez op Zaterdag

Ken je Con Nalez nog niet? Even een kleine introductie: Arjan aka Con Nalez garandeert je een hete avond. Hij brengt je met zijn Summervibes-sets 365 dagen per jaar de zon. Sinds de jaren 90 draait hij op de meest uiteenlopende gelegenheden, van kroeg tot festival. Verwacht een avondvullende mix van alles wat jij kunt mee zingen of schreeuwen terwijl je danst.

Van oude hits in een house- of moombahton-jasje tot die bekende partyknallers: laat je mee meevoeren in de muziek en beleef het in Humphrey’s Apeldoorn! Je ervaart het in 2023 elke zaterdag van de maand.

bron: indebuurt.nl