WWNA Oranjefeest – DJ CON NALEZ en voorrondes WWK

Dj WWNA Oranjefeest 2017

Programma Donderdag WWNA Oranjefeest

Buurten met de buren

14:00 – donderdag 31 augustus
Super gezellige middag met een verrassend spel waaraan iedereen kan meedoen! Zie voor meer informatie het stukje elders in deze gids. Iedereen is van harte welkom, de koffie met wat lekkers staan klaar en daarna is er ook nog een hapje en een drankje….. Komt allen, de hele buurt is uitgenodigd.

Ballonnenfeest

18:15 – donderdag 31 augustus
Ook dit jaar weer een ballonnenwedstrijd, onze sponsor Bultman autoverhuur zorgt, net als vorig jaar, voor milieuvriendelijke ballonnen. De ballon die het verst komt wint. De winnaar wordt bekend gemaakt in het Vaassens weekblad en op onze website www.oranjefeest-wwna.nl

Kindercorso

18:30 – donderdag 31 augustus
Ieder jaar weer een succes! Dus ook dit jaar weer een kindercorso voor alle kinderen tot en met 14 jaar. Op de fiets, trapskelter, trekkertje, karretje of wat dan ook. Leef je uit met het thema “Night at the Movies” en versier je vervoermiddel. Voor de allermooiste en origineelste versiering krijg je een prijs. De maximum toegestane snelheid tijdens het kindercorso is 10 km/uur. Je hoeft je NIET van tevoren op te geven , je kunt je melden op het feestterrein en krijgt dan een deelnemersnummer.
Route: 
Papegaaiweg, Schupperijweg, Oude Zwolseweg, Papegaaiweg, Astaweg, Oude Zwolseweg, Papegaaiweg . Begin en eindpunt zijn natuurlijk het feestterrein. U komt toch ook kijken en de kinderen aanmoedigen tijdens hun corso?

Feestavond DJ CON NALEZ en voorrondes WWK

20:00 – donderdag 31 augustus
Laten we beginnen met mijn motto voor ieder feest: Ja, Dj zijn is een job maar het moet wel leuk zijn dus let’s party Arjan Nales is een allround DJ die als geen ander weet hoe hij het publiek moet vermaken. In de 90’s begon hij te draaien bij Big Sound Drive-in Show Juanita. Toen vooral op campings, scholen en andere feesten in heel Nederland en daar buiten. Tegenwoordig draai ik onder de Dj naam “Con Nalez” de lekkerste Summer Beats. Een hele avond dansen op de vetste moombahton, R&B, reggae De naam Dj Speedy ontstond ook in de 90s. Dit doordat ik alle platen eigenlijk net iets te snel draaide en dat in combinatie met mijn achternaam. Zo werd Dj Speedy Con Nales geboren.. In een feesttent draai ik het liefst Speedy party Style. Dit houdt in een redelijk tempo de avond door knallen. Af en toe een cooling down met R en B maar dan weer vol gassss.
Voorrondes WWK
Donderdagavond beginnen we met de voorrondes om de startpositie te bepalen voor zaterdag. Alle teams dienen voltallig aanwezig te zijn om 20.00 uur.

Bron (http://www.oranjefeest-wwna.nl/)