SwingNight Summervibes editie Boode 29 juni 2019met o.a. Dj Con Nalez

Painting Edition MC DJ

Swingnight Summervibes in Boode Bathmen 29 juni 2019

dance-classics, 80’s, 90’s en top 100
Drive-in shows draaien de hits vanaf de 80e jaren tot de hedendaagse muziek op deze avonden. Iedereen kan zich uitleven op vertrouwde rock-hits, soul, disco, funk, dance-classics en natuurlijk de huidige top 100 muziek, kortom een swingavond voor een breed publiek. Deze avonden worden op verschillende locaties gehouden. Doordat er voor iedereen volop dansruimte is, kun je lekker swingen, dansen, volledig uit je dak gaan of een leuk avondje uit hebben…

 

Con Nalez SwingNight 29 juni 2019 in Boode met de lekkerste billentrillers !!!

Het heetste feest tijdens de swingnight is natuurlijk in de shotjesbar.
Dj Con Nalez en Mc Shizzler laten de billen trillen op de vetste moombahton hits en dat wisselen ze af met een vleugje feest en hardstyle.
SwingNight April Boode Bathmen DJ Con Nalez

De Club draait de vetste Dance en bootlegs, Dj Mark Du More.

In de club staat Dj Mark Du More, Dj en producer garant voor de lekkerste dance en bootlegs. Zeker een aanrader om daar ook een kijkje te nemen. De club opent gelijk met alle andere zalen de lekker om 21:30u

Grote zaal SwingNight concept zaal in Boode.

Tijdens de Swingnight bij Boode kan iedereen zich uitleven op muziek uit de 80’s en 90’s, maar ook  op de hedendaagse hits. Een heerlijke avond meezingen met je “all time favourites”, gepresenteerd door de leukste DJ’s, en daarbij helemaal los gaan op de dansvloer met je beste moves. Deze keer is Dj Productions aanwezig in deze zaal voor de lekkerste 80s en 90s.

Maak je avond compleet, food and dance

Maak er een absolute topavond door eerst te dineren in onze Brasserie. Eventuele overtollige calorieën dans je er gegarandeerd wel weer af!
De Swingnights bij Boode zijn toegankelijk vanaf 23 jaar, dus een uitstekende tip als je nog  regelmatig lekker wilt uitgaan met je 30 plus vriendengroep! De entree bedraagt € 7,50.

Dj Con Nalez boeken ?


 

 

4.7/5 - (25 stemmen)