Netwerken in Apeldoorn

Netwerken in Apeldoorn

Op donderdag 1 oktober is het weer tijd om te Netwerken in  Apeldoorn.

Bij netwerken draait alles om ‘doen en verbinden’, zo leg je meer contacten dan tijdens andere netwerkbijeenkomsten en ontmoet  je deelnemers die je anders niet zo snel zou ontmoeten.
Met een groep van maximaal 50 mensen word je door middel van korte blokken theorie rondom het thema netwerken aan het denken gezet.

Daarna ga je in een groep met voor jou onbekende ondernemers aan de slag met de opgedane kennis. Met netwerken neem je deel aan een aantal rondes en steeds met andere ondernemers. Zo ontmoet je dus direct veel nieuwe ondernemers! Deze contacten vormen de basis voor nieuwe relaties die  vervolgens kunnen uitgroeien tot prospects, klanten, leveranciers, informatiebronnen, medeleden voor netwerkgroepen of nog leuker en interessanter: aanbevelingenpartners. Kortom een middag om in beweging te komen!

Meer weten kijk op de website van de orgsanisatie.

 

Over de locatie  van het event:
De stoerste plek om te werken, vergaderen en lunchen.

Als je zelf je ideale werk- en vergaderlocatie kan inrichten, hoe ziet die er dan uit? Cool, classy & a bit bad azzy? Met het comfort van thuis, de vibe van een gezellig lunchcafé en de faciliteiten van kantoor? Als het aan Green.DNA ligt, is werken en vergaderen een feestje! Daarom bedachten we Mr.Green. Een concept waar (flex)werken, vergaderen én goed eten samenkomen op één locatie.

Mr.Green is stoer, gastvrij en inspirerend. Het is waar je wilt zijn. Of het nu is om te lunchen, vergaderen of heerlijk relax te werken. Mr.Green is the place to be! 

Werk jij behalve op kantoor ook regelmatig aan de keukentafel of in de dynamiek van een fijn lunchcafé? Maar heb je het liefst alles in een? Bij Mr.Green komen lunchen, werken, netwerken en vergaderen samen op één locatie.

Rate this post