Muziek Totaal | Herft Editie | De Heeren | Deventer

King George - de heeren - muziek totaal-dj

Vier keer per jaar trakteert Deventer Muziek Totaal ons op de lekkerste live optredens van allerlei bands in de binnenstad van Deventer. Het is nu weer tijd voor de herfsteditie! Maar liefst zestien bands presenteren zich op donderdag 24 en vrijdag 25 oktober 2019 in verschillende horecazaken. Verwacht pop, rock, blues en soul.

Herfst Editie van Muziek totaal is op van donderdag 24 en vrijdag 25 oktober 2019.

King George

King George is een soul-, funk-, popcoverband met een loungy touch, bestaande uit een hechte club van ervaren sessiemuzikanten uit Deventer en omstreken. Ze maken graag muzikale uitstapjes naar latin en reggae nummers en schuwen zelfs Nederlandstalig werk niet.

De band is rond 2008 begonnen als gelegenheidsband waar ze zowel een Doe Maar-tribute als een Bob Marley-tribute deden, met toen nog Herman Havertong op zang. In 2010 is hij vertrokken naar JAH6 en zijn ze verder gegaan met Juan met als doel een goede en leuke coverband te worden waarbij plezier als muzikanten met elkaar én met het publiek voorop staat. Door de jaren heen zijn ze als band ook hechter en veelzijdiger geworden waardoor ze van elk feestje een feest weten te maken. Ze staan met steeds grotere regelmaat op de bühne, in zowel binnen- als buitenland, waar ze een diverse mix van funk, soul, pop, reggae en latin met een jazzy creativiteit ten gehore brengen. Dat houdt ieder optreden steeds fris en fruitig!
Kijk voor de volledige programma op de site van Muziek Totaal.

 

Dj Con Nalez – aansluitend en in de pauzes

Naast het optreden van King George in De Heeren (Muziek Totaal) zal Dj Con Nalez optreden.
Je hoort dan jouw guilty pleasures en natuurlijk ook zijn specialiteit de lekkerste Summervibes.

Links