Moombahton DJ Con Nalez

Moombahton Dj Con Nalez

Dj Con Nalez draait Moombahton in Nederland.

Moombahton werd in het leven geroepen door de Amerikaanse dj en producer Dave Nada (Dave Villegas) op een schoolfeest van zijn jongere neefje in Washington D.C. in de herfst van 2009. Wat hem ertoe bracht Moombahton te gaan produceren, was de remix van Afrojack van het nummer Moombah! van Silvio Ecomo & Chuckie. Dit nummer vertraagde hij tot het tempo van reggaeton. De uiteindelijke naam is een samensmelting van “moombah” en “reggaet├│n”.
Hierna begon hij de stijl te perfectioneren en gaf hij vijf tracks in deze nieuwe stijl uit. Deze kwamen uit in maart 2010 met medewerking van DJ Ayres en DJ Tittsworth bij T & A Records.
Dankzij de hit Watch Out for This van Major Lazer werd Moombahton ook bekend bij het grotere publiek. Inmiddels zijn Moombahton en invloeden uit dit genre niet meer weg te denken uit de huidige muziekscene. Voorbeelden hiervan zijn recente hits als Major Lazer’s ‘Lean On’ en ‘Sorry’ van Justin Bieber.

Ook Dj Con Nalez kan ingehuurd worden voor een set of avond moombahton

Deze dj kan en doet het ook regelmatig. Niet alleen een leuke moombahton/reggaeton vibe maar ook RnB past prima in zijn set’s. Ook een schoolfeest zal zijn moombahton set prima kunnen.
Meer weten een mailtje of nog sneller een belletje naar 06-50666648..
Links voor achtergronden:
Reggaeton info
Moombahton