Mooie en snel een Podium nodig | opblaasbaar


Dj op opblaasbaar podium

Opblaasbaar podium, snel en ggeluidsarm te plaatsen

Een snel op te bouwen en mooi podium nodig?

Opblaasbaarpodium verhuurt mobile podiums met een opblaas-bare overkapping. In zeer korte opbouw tijd heeft u ongeacht de afmetingen, een compleet overkapt podium staan op uw evenement. Met name in een stedelijke omgeving is dit een uit-komst! Geen grote truck met materialen maar slechts een bestelbus en aanhangwagen welke makkelijk te manoeuvreren zijn.
Binnen 20 tot 40 minuten na aankomst zijn onze podia gebruiksklaar! Eenmaal opgeblazen blijft de overkapping perfect op spanning, dus geen constante blower! Evenement voorbij? In dezelf-de tijd is onze bühne weer geruisloos ingepakt en klaar voor transport.
Indien gewenst leveren wij de podia inclusief professioneel licht en geluid op maat. Natuurlijk kunnen wij u ook adviseren en voor u bemiddelen in passend entertainment. Door onze jaren-lange ervaring zijn wij bekend met de leukste DJ’s, de gaafste bands en beste artiesten!
Naast een stabiel en veilig podium is het natuurlijk ook een enorme blikvanger! Mocht u vaker een podium gebruiken is het wellicht interessant om een custom made overkapping te laten ma-ken, welke wij voor u kunnen beheren.

Meer info op www.opblaas-podium.nl of via contact
Like hun facebook