McShizzler en Dj Con Nalez vrijdag 7 oktober 2017


Op 7 oktober beleven Mc Shizzler en Dj Con Nalez het Feel Free Festival opnieuw in de vorm van een optreden in De Heeren op de Brink in Deventer.
Feel Free AGAIN zo noemen we het maar.
Het wordt weer een avond voor lekkere summervibes en natuurlijk de stem van Mc Shizzler.
We starten om 23u in Deventer zullen door gaan tot zeker 4u (of later maar dat ligt aan jouw.)
Meer info en locatie kijk op website van de heeren of op facebook

 

[mixcloud https://www.mixcloud.com/djspeedyconnales/road-to-feel-free-festival-2017-con-nalez/ width=100% height=60 hide_cover=1 mini=1 light=1]

Kroegenweb info

Tijdens een vakantie ontstond onder het genot van een wijntje en wat heerlijke tapas bij ons het idee voor De Heeren op de Brink. Een Grand Café waar onze gasten het hele jaar door kunnen genieten van dit ultieme vakantiegevoel. In de nieuwste en mooiste huiskamer van Deventer zorgen wij, een vriendelijk, enthousiast en klantgericht team, direct voor een ontspannen en gezellige sfeer, waardoor het onthaasten vanzelf gaat! Even ontsnappen uit de dagelijkse sfeer en drukte. Wij willen graag dat iedereen De Heeren verlaat met een goed gevoel, het gevoel dat hij heeft genoten van een welverdiende vakantie…ook al duurde deze maar een half uur.
Daarom kunt u altijd rekenen op de goede kwaliteit van De Heeren, of het nu gaat om een heerlijk kopje koffie, een eenvoudige snack of een kleine maaltijd. Bij De Heeren kunt u natuurlijk ook ’s avonds genieten van de gezellige vakantiesfeer: een drankje, een praatje, een feestje zonder dat je wordt overstemd door té harde muziek. Wij wensen u een onvergetelijke, sfeervolle en smaakvolle tijd bij De Heeren!
Link naar kroegenweb
 

4.7/5 - (25 stemmen)