Lochem het is bijna zover | 17 december Bousema Party


Het is bijna zover.. Zaterdag a.s. sta ik al in Lochem bij Bousema voor de eerste Speedy’s CN 80-90’s Party aldaar.. Ben je in de buurt kom lekker langs dan neem ik je mee terug naar de 80-90’s en zal je de hele avond laten bewegen.. Wil je zeker zijn van de toegang tot dit feest haal dan je kaarten in de voorverkoop bij de zaal of via de andere twee verkoop personen meer info 80 90 party .
A.s. Dinsdag 13 december ben ik samen met 1 van de organisatoren te horen in een Live interview op AchterHoekFM.
Heb je vragen aan mij mail ze naar  achterhoekinfo@achterhoekfm.nl  .
De uitzending waar ik in ben te horen is van 19.00 tot 20.00 uur, Achterhoek Info
Presentate: Willy Simmelink
Reactie of informatie via de volgende mail adres: achterhoekinfo@achterhoekfm.nl
Deze zender is ook te beluisteren via internet klik op deze link.