Hof van Colmschate dj inhuren

Hof van Colmshate | Hof van Colmschate

ZAAL HUREN VOOR EEN MOOI FEEST IN DEVENTER?

Bent u toe aan een hapje of een drankje? Op zoek naar een zaal voor uw bedrijfsfeest? ’t Hof van Colmschate heeft ‘t allemaal. U vindt ons in Colmschate bij Deventer.

’t Hof van Colmschate is een warm café in Ierse sfeer. Biljart en dartbord worden veel gebruikt. En laten we onze ambachtelijke keuken niet vergeten. Kleine of grote groepen kunnen terecht in één van onze zalen voor een feest, een diner, gezelligheid of om te vergaderen. In overleg is alles mogelijk. We hebben ruimte voor zo’n 250 gasten.

Gastvrijheid, warmte en hartelijkheid staan voorop. Tevreden gasten en persoonlijk contact vinden wij zeer belangrijk. We doen er alles aan om het zo gezellig mogelijk te maken en er voor te zorgen dat u zich thuis voelt. ’t Hof van Colmschate ligt centraal in Colmschate, direct aan de Holterweg in het mooie Deventer. De gastvrije leiding is in handen van de familie Bonekamp en haar medewerkers. Dichtbij vindt u landgoed De Bannink wat de omgeving erg geliefd maakt bij fietsers en wandelaars.

Welkom!
Meer info klik hier !