Feel free Festival – Winterswijk – Ibiza in Nederland

Feel Free festival dj 2017

FEEL FREE Festival Winterswijk (Ibiza in Nederland)…

TO JOIN!

Dj Arjan Con Nalez is een allround DJ die als geen ander weet hoe hij het publiek moet vermaken. In de 90s begon hij te draaien bij Big Sound Drive-in Show Juanita. Toen vooral op campings, scholen en andere feesten in heel Nederland en daar buiten.
Tegenwoordig draait hij heerlijke summer beats. Dat wil zeggen de lekkerste moombahton, de vetste R&B en de heerlijkste reggaeton 😉
Maak hem mee op 17 juni bij het Strandbad Winterswijk!
Check ▸ http://bit.ly/fff17-tickets voor tickets!
[mixcloud https://www.mixcloud.com/djspeedyconnales/road-to-feel-free-festival-2017-con-nalez/ width=100% height=120 hide_cover=1 light=1]
Dus kom allemaal naar Ibiza in Nederland  op 17 juni 2017.
Ibiza in Nederland- Feel Free festival 2017
De brandende zon op je huid, met een cocktail in de hand lekker chillen of juist met je voetjes in het zand helemaal los gaan op de beats van lokale, nationale en internationale Dj’s. Feel Free Festival (voorheen Ibiza Dreams Festival) vindt dit jaar plaats bij het Strandbad Winterswijk.
Het fraaie sfeervolle terrein met water, strand, zonnige en schaduwrijke plekjes wordt omgetoverd in een festival terrein met een eigen identiteit. De prachtige natuur en decoratie wordt gelinkt aan het thema Feel Free! Want niets is zo belangrijk als je vrijheid en je vrij voelen; dat je gewoon kunt zijn wie je bent en gezien mag worden.


Het fraaie, sfeervolle festivalterrein met water, strand, zonnige en schaduwrijke knusse plekjes wordt omgetoverd in een festivalterrein met een eigen identiteit.
Natuurlijk ontbreken ook bij deze editie onze culinaire hoogstandjes niet.

Gerelateerde links:

 

4.8/5 - (21 stemmen)