Hazes (H6) in Boode Bathmen heb jij al kaarten – omgeving Deventer

Hazes laatste concert in Boode, H6 Live

H6 is terug! Na een uitverkochte show in 2018 komt de beste Andre Hazes Tribute Band terug naar de Grote Zaal van Boode! Tickets zijn nú verkrijgbaar via bit.ly/H6-Boode, wees er op tijd bij!

Jaren na zijn dood is André Hazes nog steeds ongelofelijk populair. Vele mensen draaien nog elke dag zijn cd’s en zingen zijn liederen…

Om een eerbetoon aan deze grote volksheld te brengen, duiken in 2018 dertien Nederlandse topmuzikanten terug in de tijd en brengen zij nog één keer het H6-concert uit 2003: het laatste Arena-concert voordat hij overleed.

Een Avond met H6 werkt met een fantastische Hazes stem die ondersteund wordt door een strakke showband onder leiding van gitarist/initiator Luuk Nengerman. Deze kleine bigband heeft naast de normale bezetting met bas, drums en toetsen en gitaar een stevige blazerssectie, uitstekende backing vocals en een swingende percussionist in z’n midden. Een Avond met H6 is een ultiem meezingfestijn waarbij uiteraard alle grote hits voorbij zullen komen. Daarnaast zijn er een flink aantal opwekkende swingers waar Hazes destijds z’n eigen draai aan gaf.