Goede vrijdag in De Heeren in Deventer

Heeren in Deventer - vrouwen avond

Op Goede Vrijdag vindt in Deventer traditioneel de Goede Vrijdagmarkt plaats: één van de oudste en grootste jaarmarkten in het Oosten van Nederland.

Op handelsplekken komen veel mensen samen, dat was vroeger bij de jaarmarkten ook zo. Veel jaarmarkten werden gehouden bij kerken of, zoals in Deventer, rondom de Waag. Deventer kende met haar rijke Hanzeverleden maar liefst zes jaarmarkten, die veelal meerdere dagen duurden.  Deze tijd is wel geweest. Maar wat we op Goede vrijdag sowieso gaan doen is een feestje bouwen in De Heeren op De Brink. Dus mocht je op goede vrijdag toch in Deventer blijven steken. Dan zie ik je op de Brink in Deventer.

Summervibe DJ Con Nalez bij de Heeren op de Brink in Deventer op zaterdag13 april 2019

Uitgaan in Deventer op zaterdag  13 april zal Dj Con Nalez weer terug keren bij De Heeren op de Brink na zijn revalitdatie.
De Resident DJ draai dan weer de lekkerste summervibes, moombahton, RnB met een vleugje feest.
Ook zullen de shotjes weer rijkelijk gedeeld worden.. Dus komt gezellig naar Deventer a.s. vrijdag and Party…

De Heeren
Dansen, eten, drinken en genieten

Deventer- Op het mooiste plein van Nederland, ook wel de huiskamer van Deventer genoemd, ligt omringd door fraaie eeuwenoude panden en monumenten het vernieuwde ‘De Heeren’, die na 10 jaar van eigenaar wisselt: Martijn Gerretsen van de Tenura Groep (Grand Café Samen en Feestcafé de Tijd.). In de basis blijft De Heeren het concept waar men al meer dan 10 jaar met veel plezier komt voor een lunch, diner, borrel of stapavond.

Relevante links: