Flower Festival Zutphen 2017 – DJ Con Nalez

dj flower-2017 zutphen ijsselkade

Dj Con Nalez in Zutphen op Flower (Festival) 2017 aan de IJsselkade

Ik zal daar zijn van  22:00 – 24:00 uur. De entree is gratis en het belooft een superleuk festival te worden..
De eerste dj draai van 14u en ik mag dus buiten afsluiten.

De afterparty wordt gedaan door  Dj Edwin Stallinga vanaf 24:00 uur in Le Boulevard

Line Up van de Dj’s

DJ Björn – 14:00 – 16:00 uur

De zestienjarige Björn timmert al aardig aan de weg. Op zijn negende jaar is hij begonnen met draaien. Hij heeft het volgende op zijn lijstje staan, Zero’s, Ibizaaa, Koningsdag Brummen, de Zomerfeesten Zutphen en Pampus in Twello. Van deze DJ zal men in de toekomst nog veel horen.

DJ Wilbert – 16:00 – 18:00 uur

DJ Wilbert is al jarenlang actief èn in verschillende facetten. Zo is hij al sinds 2002 te horen op de lokale omroep B-FM met diverse programma’s. Vanaf 2003 tourde hij met de Back to Vroeger drive-in show langs diverse zalen. In die hoedanigheid was hij oa ook te zien op de Zutphense Zomerfeesten, Trip2Warken en op het wijkfeest van wijk Noordveen. Meer dan 100 shows werden in deze vorm gedaan, waarbij de (foute) discoplaten het dansende publiek om de oren vlogen.

DJ Bram – 18:00 – 20:00 uur

Vanaf jongs af aan ben ik altijd veel met muziek bezig geweest. Op de dansschool ben ik in het draaien gerold. Via daar kwam ik regelmatig terecht op schoolfeestjes van het Baudartius. Ik ben een all-round DJ die afgaat op de sfeer en wensen van de feestende mensen. Zo probeer ik altijd een mooi sfeertje te creëren.

DJ Franky – 20:00 – 22:00 uur

De Zutphense FrankyBooi draait al wat jaartjes de old school classics op het gebied van funk, soul, hiphop, rnb, dancehall en disco. Het begon allemaal in de Zutphense Le Boulevard van ’99-’02 en daarna op diverse feestjes elders in het land. De muzikale oorgasme zorgt ervoor dat je moeilijk kan blijven stilstaan op de klassiekers van FrankyBoois Finest! Lets make Zutphen great again!

DJ Con Nalez – 22:00 – 24:00 uur

Allround Party Jock – Arjan Nales is een allround DJ die weet hoe hij het publiek moet vermaken. In de 90’s draaide hij bij Big Sound Drive-in Show Juanita op campings, scholen en andere feesten in binnen- en buitenland. Tegenwoordig draait hij als ‘Con Nalez’ de lekkerste Beats. Lekker dansen op de vetste moombahton, R&B, reggaeton en meer. Muziek als een warme deken!
Meer info op de festival website klik hier


Persbericht van de Stentor :

Zutphen – Harold Hulleman liep al een jaar of drie rond met de gedachte om met zijn organisatie NG Party’s in Zutphen een openluchtfestival van de grond te krijgen. Nu heeft hij eindelijk de noodzakelijke vergunning te pakken en gaat het spel op de wagen: op 20 mei beleeft Flower zijn vuurdoop. Een muziekfestival aan de IJsselkade. Die uitgerekend de komende tijd grondig wordt gerenoveerd.

,,Maar dat levert geen problemen op”, zegt Hulleman. ,,Het is voor ons eigenlijk een voordeel dat de IJsselkade op de schop gaat. Doordat de komende maanden alleen eenrichtingsverkeer mogelijk is op de kade, is de veiligheid beter beheersbaar.” Bovendien heeft Hulleman het festival gepland aan de ‘gunstige kant’ van de IJsselkade. ,,Het Flower-terrein komt naast de Oude IJsselbrug. Daar is op 20 mei nog niets aan de hand, want de werkzaamheden aan de kade beginnen aan de andere kant, bij de Bult van Ketjen.”

Flower wordt een festival voor iedereen. Met Zutphense DJ’s die muziek draaien uit de jaren tachtig, negentig en ‘nul’. De DJ’s doen hun ding vanaf het overdekte podium bij het waterwerk. Het terrein wordt verrijkt met foodtrucks. Hulleman hoopt dat Flower een blijvertje wordt. Lees meer klik hier