Dj Speedy in 2015 weer op de Swingnight in Boode


Na een jaartje SwingNight-sabbatical is Dj Speedy in 2015 weer te vinden op de SwingNight in Boode Bathmen.
De exacte data volgen nog maar in ieder geval is 27 juni al bevestigd. Dit is tevens de laatste SwingNight voor de zomerstop.

SwingNight-boode

SwingNight Boode

Tip voor een totaal avondtje uit.

SWINGNIGHT en eten bij Boode:
Elke maand neemt de Swingnight je mee terug in de tijd. Steeds wisselende drive-in shows presenteren op deze zaterdagavonden de grootste discohits uit de jaren 70, 80 en 90. Boode’s Grote Zaal en Grand Cafe vormen het decor voor een swingende menigte die danst van ‘s avonds 21.00 tot 01.45 uur. De minimumleeftijd voor het bezoeken van de Swingnight is 21 jaar en voor een entreebewijs betaal je 6 euro. Wil je voorafgaand aan de Swingnight lekker eten dan kan dat in Boode’s a la carte restaurant de Brasserie. Klik hier voor meer info..

Wat is SwingNight ?

Dance-classics, 80’s, 90’s en top 100
Drive-in shows draaien de hits vanaf de 80e jaren tot de hedendaagse muziek op deze avonden. Iedereen kan zich uitleven op vertrouwde rock-hits, soul, disco, funk, dance-classics en natuurlijk de huidige top 100 muziek, kortom een swingavond voor een breed publiek. Deze avonden worden op verschillende locaties gehouden. Doordat er voor iedereen volop dansruimte is, kun je lekker swingen, dansen, volledig uit je dak gaan of een leuk avondje uit hebben…
Meer info over de SwingNights

Rate this post