Dj Con Nalez op Volksfeest in Winterswijk 2019

Volksfeest dj Winterswijk

Op 30 en 31 augustus 2019 vindt het bloemencorso weer plaats. Dj Con Nalez is op vrijdag en zaterdag ook weer Dj Boeken - Con Nalez - Volksfeest winterswijkaanwezig.

Vooral in de laatste week voor het Volksfeest, dat iedere laatste vrijdag en zaterdag van augustus plaats vindt, bruist en borrelt Winterswijk van activiteit. De corsowagenbouwers brengen de definitieve vormen aan, zodat de bloemen zonder verder tijdverlies opgeplakt en gegroepeerd kunnen worden met maar één bedoeling: het pronkstuk moet vrijdagmorgen op tijd klaar zijn voor het corso, de optocht van de bloemenwagens.

Mc Shizzler komt mee op vrijdag 30 augustus 2019

Niet alleen Dj Con Nalez zal aanwezig zijn maar op vrijdag komt ook Mc Shizzler mee om het feest compleet te maken. Samen zullen ze de vrijdag middag/voor avond vullen Tent Noord-zijde in Winterswijk. Klik hier voor het volledige programma.

 

GEWELDIGE BEDRIJVIGHEID

Die geweldige bedrijvigheid, aan het feest voorafgaand, doet geleidelijk aan een buitengewoon feestelijke stemming ontstaan in het dorp, die haar climax vindt in de beide volksfeestdagen.

Nog een kleine opsomming van het Volksfeest:

4.9/5 - (18 stemmen)