Dj Con Nalez op Grolse Kermis 2020


Op maandag 17 augustus zal ik op de Grolse kermis 2020 aanwezig zijn om samen van de Pefecft Showband.

Dj Con Nalez op de Grolse Kermis 2020. Ik heb er al super veel zin in. Meer informatie over de kermis klik hier!!

 

 

Remixen van Nalez Du More

Dj Con Nalez is ook deelgenoot van het producer Trio Nalez Du More.
Check de laatste track is op soundcloud.

 

Wie is er nog meer maandag ?

Niemand minder dag de Perfect Showband…

Na al meer dan 20 jaar aan de top te staan van het Nederlandse Entertainment circuit speelt Perfect Showband nog altijd met veel allure.
Ze worden ook wel de meest succesvolle band uit het oosten van Nederland genoemd en dat is niet zonder reden. Perfect Showband is een zeer dynamische band met jaren lange ervaring dat zich uit in muzikaliteit, veelzijdigheid en 100% live beleving. Met hits van toen tot de hedendaagse top 50 gaat overal het dak eraf. Tijdens de speciale shows komen de allergrootste hits aan bod van muzikale grootheden. Alles staat in het teken van interactie met het publiek om er samen een onvergetelijke avond van te maken. Bij Perfect Showband maakt u kennis met 6 multi instrumentalisten waarvan 5 muzikanten en een geweldige zangeres. Perfect Showband is nog één van de weinige bands waar altijd standaard blazers aanwezig zijn. Doordat er meerdere kunnen blazen komen de trompetten, saxen en trombone elke show weer naar voren. Dit onderscheid hen van vele andere bands!
Perfect Showband is overal inzetbaar zoals in feesttenten, discotheken, pleinfeesten, bedrijfsfeesten, kermissen en bruiloften en zijn zeer flexibel naar elke opdrachtgever. Met een crew van 2 personen techniek is het plaatje helemaal compleet wat betreft licht en geluid. Er wordt gewerkt met de meest moderne voorzieningen, zodat elke show 100% tot zijn recht komt.

5/5 - (31 stemmen)