DanceNight Duiven 3 maart – Dj Con Nalez en Mc Shizzler

DanceNight Duiven

Dj Con Nalez op de DanceNight in  De Ogtend Duiven

a.s. zaterdag zal ook Dj Con Nalez op de Dancenight in Duiven zijn. hij zal samen met Mc Shizzler weer een mix maken van de lekkerste Summervibes zoals moombahton, reggaeton en RnB.
Wie weet zien we jouw a.s. zaterdag in Duiven.

DanceNight is geen gewoon Dancefeest: het staat garant voor een onvergetelijke avond! Waarom we daar zo zeker van zijn..?

De DanceNights worden georganiseerd op de beste locaties voor een fantastisch publiek dat zin heeft om te feesten en dansen op echte DanceMuziek. Onze top DJ’s zorgen namelijk voor een steengoede mix van de beste nummers met een heerlijke beat!
Iedere DanceNight wordt door ons georganiseerd met veel know-how, passie en ervaring gepland, georganiseerd en uitgevoerd zodat het steeds een onvergetelijke, legendarische nacht wordt!
Dancenight wordt georganiseerd door Tersteeg Entertainment, onder meer bekend van SwingNight en het LadiesEvent.

Info en meer:

Aanvang: 21.00 uur
Entree    : € 7,50, Kaarten zijn verkrijgbaar ‘s avonds aan de kassa en zijn niet via de website te reserveren.
Toegang : 21+
klik hier om in je agenda te zetten!

Volgens TERSTEEG ENTERTAINMENT

DanceNight is een geheel nieuw concept van Tersteeg Entertainment. Harry en Claudia Tersteeg organiseren al ruim 16 jaar in Oost Nederland /Gelderland / Achterhoek / Overijssel / Twente / Brabant dansfeesten voor de oudere jeugd onder de naam Swingnight. Begin 2010 kwamen daar de Ladies Event’s bij. Najaar 2016 start een al lang gepland idee; de Dance Night. Dit concept gaat naast de Swingnight draaien; waar bij de Swingnight vooral de 70’s, 80’s en 90’s worden gedraaid gaat de DanceNight op een hele andere tour. Op de Dance Night zal alleen uptempo muziek van nu worden gedraaid. Denk dan aan Moombathon, House, Dance, Latin-House, Deep House, RenB en lekkere Ibiza-Vibes…. Maar dan wel voor de 25+..

E-mail: info@dancenight.nl

Meer info over de DanceNight

Rate this post