Con Nalez Moombah tijdens de SwingNight in Boode


Moombahton vanuit de shotjesbar in Boode tijdens de SwingNighjt door Con Nalez en Mc Shizzler.

Ben jij er a.s. zaterdag 22 december bij in Boode Bathmen. Het heetste feest tijdens de swingnight is natuurlijk in de shotjesbar.
Dj Con Nalez en Mc Shizzler laten de billen trillen op de vetste moombah hits en dat wisselen ze af met een vleugje feest en hardstyle.

De Club draait de vetste Dance en bootlegs, Dj Mark Du More.

In de club staat Dj Mark Du More, Dj en producer garant voor de lekkerste dance en bootlegs. Zeker een aanrader om daar ook een kijkje te nemen.

Grote zaal SwingNight concept zaal in Boode.

Tijdens de Swingnight bij Boode kan iedereen zich uitleven op muziek uit de 80’s en 90’s, maar ook  op de hedendaagse hits. Een heerlijke avond meezingen met je “all time favourites”, gepresenteerd door de leukste DJ’s, en daarbij helemaal los gaan op de dansvloer met je beste moves. Deze keer is Drive in Show Juanita aanwezig in deze zaal voor de lekkerste 80s en 90s.

eten en naar de swingnight deventer

Maak je avond compleet, food and dance

Maak er een absolute topavond door eerst te dineren in onze Brasserie. Eventuele overtollige calorieën dans je er gegarandeerd wel weer af!
De Swingnights bij Boode zijn toegankelijk vanaf 23 jaar, dus een uitstekende tip als je nog  regelmatig lekker wilt uitgaan met je 30 plus vriendengroep! De entree bedraagt € 7,50.
Dj Con Nalez boeken ?

4.7/5 - (12 stemmen)