Con Nalez in Doetinchem


DJ Con Nalez Deze Zaterdag in Bubbels Doetinchem

Doetinchem, 13 juli 2024 – Bereid je voor op een onvergetelijke avond vol muziek en feest, want deze zaterdag zal niemand minder dan DJ Con Nalez optreden in Bubbels, Doetinchem. Bekend om zijn veelzijdigheid en het creëren van de perfecte sfeer, belooft DJ Con Nalez de dansvloer te laten bruisen.

DJ Con Nalez, een bekende naam in de Nederlandse muziekscene, staat bekend om zijn energieke sets en het vermogen om verschillende muziekstijlen naadloos met elkaar te combineren. Of je nu houdt van house, top 40, of de beste hits van toen en nu, DJ Con Nalez heeft voor ieder wat wils.

De deuren van Bubbels gaan open om 22:00 uur en het feest zal doorgaan tot in de vroege uurtjes. Zorg dat je op tijd bent om niets te missen van deze spectaculaire avond. Kaarten zijn verkrijgbaar bij de ingang, maar wees er snel bij want de verwachting is dat het snel uitverkocht zal zijn.

Mis deze kans niet om een geweldige avond te beleven met DJ Con Nalez achter de draaitafels. We zien je zaterdag in Bubbels, Doetinchem!

Voor meer informatie en kaartverkoop, bezoek de website van Bubbels of volg DJ Con Nalez op sociale media.

Veel plezier aanstaande zaterdag!