Bouwvakborrel organiseren met DJ

Ben jij degene die dit jaar ‘de bouwvak borrel’ mag organiseren? Vrees niet want dit is zo geregeld bij Boode in Bathmen. Daarnaast zijn er veel mogelijkheden en is er altijd een arrangement dat past bij jouw gezelschap. Groot, klein, jong, oud, op locatie of gewoon bij Boode in Bathmen?

Het is allemaal te realiseren.

Dj Con Nalez op je Bouwvak borrel in Boode Bathmen of op locatie.

Arjan Nales is een allround DJ die als geen ander weet hoe hij het publiek moet vermaken. In de 90s begon hij te draaien bij Big Sound Drive-in Show Juanita.
Toen vooral op campings, scholen en andere feesten in heel Nederland en daar buiten.
Tegenwoordig draait hij onder de naam “ DJ Con Nalez” de lekkerste Summer Beats. Een hele avond dansen op de vetste moombahton, R&B, reggaeton en meer.
Zo creëert de muziek een zomerse sfeer en wordt de club een tropisch oord…

SwingNight April Boode Bathmen DJ Con Nalez

Een borrel op jouw locatie.

Wil je de sfeer en kwaliteit van Boode Bathmen maar dan in je bedrijfspand? Kijk dan eens op de catering pagina van Boode of neem contact op voor een vrijblijvende afspraak.
Bezoek de cateringpagina.

Een borrel bij Boode in Bathmem

Bent u op zoek naar een locatie voor uw bouwvakborrel in Deventer? Kom naar Boode in Bathmen, gelegen onder de rook van Deventer op een steenworp afstand van de A1. Begin de vakantie goed en neem onder het genot van heerlijke hapjes en drankjes samen met uw collega’s uw vakantieplannen door.


Wacht niet langer en klik hier voor meer info.