SwingNight 28 april 2018 in Boode Bathmen |uitgaan overijssel-gelderland

SwingNight 28 april Boode

Op 28 april  is de koningsdag afterparty editie van de SwingNight in Boode Bathmen.

Dansen, swingen en uit je dak gaan op de lekkerste muziek uit de 80’s, 90’s, 00’s…
Ben jij erbij? Nodig je vrienden uit en/of deel dit bericht en je maakt kans op één vn de 5 x 2 vrijkaarten. (en vergeet niet je naam op de gastenlijst te zetten..)!
Met Drive Inn Galaxy met DJ Charles Nebig op het hoofdpodium, DJ Mark Dumoré als vanouds in het Grand Café / kelder en Dj Arjan Con Nalez met MC Sjors Shizzler natuurlijk in de shotjesbar.
Open 21.30-2.00 uur // € 7,50 // www.swingnight.nl
Ik zal ook deze Swingnight weer voorzien van  de lekkerste moombahton, reggeaton en RnB in de shotjesbar (Lounge) in Boode.
Het warmste plekje tijdens de Swingnight.
Maar wij zorgen voor verkoeling !!!|
Dit was de vorige:
Bekijk mijn mixcloud om in de stemming te komen
De Foto’s van de vorig staan op facebook swingnight foto’s dj Con Nalez!

SwingNight info

Elke maand neemt de Swingnight je mee terug in de tijd! Steeds wisselende drive-in shows presenteren op deze zaterdagavonden de grootste discohits uit de jaren ’70, ’80 en ’90.
Boode’s Grote Zaal en Grand Cafe vormen het decor voor een swingende menigte die danst van ’s avonds 21.30 tot 02.00 uur. Je zult je verbazen hoeveel hits je nog steeds meteen mee kunt zingen! De minimumleeftijd voor het bezoeken van de Swingnight is 21 jaar en voor een entreebewijs betaal je 7,5 euro.
 

Tip!! Reserveer je tafel bel de dames

Dames-Boode-receptie
Tip! Maak van je avond Swingnight een complete avond uit. Combineer lekker dansen een diner in onze Brasserie! Eerst lekker eten en na afloop van het diner dans je zo de zaal in.
Reserveer hier je tafel

Relevante links:

Boode Bathmen
SwingNight
facebook Dj Con Nalez