We are back – De Bisschop Deventer – Team Con Nalez


Welcome Back Party bij de Bisschop in Deventer.

Dj Con Nalez en Mc Shizzler zullen op 26 juni de Welcome Back Party in de Bisschop in Deventer draaien. Heb je kaarten dan gaan we je zien zoniet next time want het was binnen een 10 minuten uitverkocht..

Na bijna anderhalf jaar mag er weer gestapt worden! De overheid heeft toestemming verleend aan uitgaansgelegenheden om weer open te gaan zonder alle corona maatregelen. Wel zijn we verplicht een Corona check te doen aan de deur. Check de site van rijksoverheid.nl voor alle regels en download de app corona check voor meer info en het maken van een testafspraak.

Zojuist is de voorverkoop van start gegaan en zijn we binnen enkele minuten uitverkocht. Wij hebben 100 tickets verkocht en de tickethouders zijn verzekerd van een plek binnen. Zij kunnen tot 00.00u binnen komen met hun ticket, daarna zullen zij ook moeten wachten in de rij mochten wij vol zitten. Wij hebben plek voor meer dan 100 personen dus wij zullen de zaak ook vullen met gasten aan de deur.

We hanteren een 21+ beleid!

Wij hebben er zin in en wij hopen jullie ook!

LET OP!!!

Wij waren er niet van op de hoogte dat de mogelijkheid om je vaccinatiebewijs of corona herstelbewijs om te zetten in toegangsbewijzen pas per 1 juli kan. Dat betekend dat je dit weekend enkel wordt toegelaten met negatieve coronatest die maximaal 40 uur oud is. Dat betekend dat ook gevaccineerde gasten zich moeten laten testen omdat dit het enige officiƫle toegangsbewijs is tot 1 juli.

Testafspraak maken kan via www.testenvoortoegang.nl en download de Corona Check app om je negatieve uitslag om te zetten in een toegansbewijs. Een testafspraak maken kan nu al in Apeldoorn en Zupthen en vanaf eind deze week ook in Deventer.

Vanaf 1 juli is de mogelijkheid er om een ook je vaccinatiebewijs of herstelbewijs om te zetten in een toegangsbewijs.

Wij hopen jullie allemaal snel bij ons te zien!

Rate this post