Back to Basic Ratum (Winterswijk)

back to basic DJ 2017

De jaarlijkse openluchtdisco ‘Back to Basic’ vindt weer plaats in Ratum bij Gebouw Emma (Winterswijk).

Het terrein wordt weer ouderwets gezellig ingericht met moderne verlichting. The place to be om met een koud Grolsch ‘piepken’ in de hand oude bekenden te ontmoeten onder het genot van de beste platen uit de 80’s/90’s, maar ook nieuwe tophits! Daarnaast verwachten we een speciaal optreden van een bekende DJ uit de oude doos.
Ook Dj Con Nalez (Speedy) zal weer verschijnen op deze avond om de leukste hits van toen en nu te draaien..
Ben jij er bij op 12 augustus?
We starten om 21:30u
Entree: 7,50
[mixcloud https://www.mixcloud.com/djspeedyconnales/just-some-shots-see-you-in-boode-22-oktober-enjoy/ width=100% height=120 hide_cover=1 light=1]

Bron: Nieuwsupdate Winterwijkse Weekblad

Op zaterdag 12 augustus is het zover, openluchtdisco Back to Basic in Ratum. De organisatie zet deze week alles op alles om het terrein bij Gebouw Emma klaar te maken voor dit altijd gezellige evenement.
”De koelwagen is besteld dus we hopen dat de weergoden ons gunstig gezind zijn en voor dorstig weer zorgen! Deze week zijn onze fraaie posters, ontworpen door de Ratumse koning Sjors Heijltjes, langs de wegen in Winterswijk te bewonderen”, zo laat de organisatie weten.
Heb jij zin om gezellig met een Grolsch piepken in de hand oude bekenden te ontmoeten onder het genot van de beste platen uit de 80s/90s en daarna? Dan zien we jou zaterdag 12 augustus vanaf 21:30 uur in Ratum bij Back to Basic! Als klap op de vuurpijl krijgt ook dit jaar iedere 50ste bezoeker vijf gratis consumpties.

4.5/5 - (15 stemmen)