Avicii S.O.S. Nalez du More Remix

Avicii sos remix summervibes reggaeton 2019

Nalez Du More remix SOS van Avicii

Natuurlijk kunnen wij niet achterblijven dus hier is ie de remix van Avicii’s SOS maar dan in reggaeton/moombahton summervibes remix.

Bron: nu.nl

Avicii SOS een jaar later.

Het is zaterdag precies een jaar geleden dat Avicii op 28-jarige leeftijd overleed. De onverwachte dood van de populaire dj leidde tot een stortvloed aan reacties en deed collega’s nadenken over de vraag of het turbulente dj-leven wel voor iedereen is weggelegd. Hoe kunnen dj’s voorkomen dat hun drukke werkzaamheden leiden tot fysieke én mentale roofbouw op het lichaam?

Op 20 april 2018 werd bekend dat Avicii (echte naam Tim Bergling) dood was aangetroffen in Masqat, de hoofdstad van Oman. Zijn familie, die in maart een stichting voor onder meer zelfmoordpreventie oprichtte, liet in een brief weten dat Bergling “niet meer verder kon en rust wilde vinden”.

Zweedse DJ

De Zweedse dj, die hits scoorde met Levels en Wake Me Up, gaf regelmatig te kennen dat hij mentaal en lichamelijk te lijden had onder zijn drukke muziekcarrière. Twee jaar eerder, in 2016, kondigde hij wegens gezondheidsredenen aan te stoppen met optreden. “Ik was mezelf niet meer. Mensen kenden me alleen als Avicii, maar zo ben ik niet. Ik haat het om in de schijnwerpers te staan”, vertelde Avicii in True Stories, de documentaire die er over hem werd gemaakt.

Avicii gepusht ?

“Avicii werd gepusht in iets wat hij niet voelde”, vertelde dj-duo Sunnery James & Ryan Marciano eerder aan NU.nl. “Als je continu moet presteren op een gebied waar je niet gelukkig van wordt, dan is één keer per week optreden al te veel.”

Have fun with it !

Greetzz

Dj Con Nalez

4.9/5 - (23 stemmen)