75 jaar SV Schalkhaar!


In het weekend van 24 t/m 26 juni a.s. vieren we Boulevard Schalkhaar! Naast de beachvelden verrijst een feesttent voor een weekend lang plezier voor iedereen!

Dj Con Nalez - SV Schalkhaar


Persbericht:
Maak je klaar voor Boulevard Schalkhaar!

Ook zo toe aan een goed feest, met de zon op je gezicht en je voeten in het zand? Dan ben je bij SV Schalkhaar aan het juiste adres. De juibleumcommissie heeft namelijk de zomer in de bol voor het uitgestelde feest ter ere van het 75-jarig jubileum!

Ons geduld wordt vanwege corona flink op de proef gesteld, beseft ook Floris Duijff, voorzitter van de jubileumcommissie. “Maar we vinden het belangrijk dat van uitstel géén afstel komt. Ons plan is nog niet gestrand. Sterker: we hebben het grandioos feest misschien wel harder nodig dan ooit. Laten we het van de zonnige kant bekijken!”

De jubileumcommissie is daarom volop bezig met de organisatie van een memorabel feestweekend. De nieuwe data? Die zijn ook al bekend: 24, 25 en 26 juni 2022. Op deze dagen wordt sportcomplex De Horsterhoek omgetoverd tot Boulevard Schalkhaar, inclusief strand, een zomerse feesttent, bijpassende hapjes, drankjes en (sport)activiteiten en natuurlijk heerlijke muziek.

Op vrijdag kunnen mensen die gereserveerd hadden voor Bistro De Horsterhoek – nu omgedoopt tot Beachstro –genieten van een fantastisch diner. “Later op de avond is iedereen welkom voor de eerste feestavond”, licht Floris een tipje van de sluier op.

Met mooie sportactiviteiten als een familiemixtoernooi op de zaterdag en een benefietwedstrijd op zondag wordt het een weekend voor jong en oud. “De zaterdag sluiten we natuurlijk af in stijl: met een feestelijke zomeravond vol met livemuziek. En ook op zondag kan iedereen na de wedstrijd de dorst lessen tijdens de derde helft.”

“We hebben flink wat tegenslagen gehad”, zegt Floris. “Maar: na regen komt zonneschijn! Dat is wat we willen meegeven. We gaan er vol voor en hopen dat iedereen er net zoveel zin in heeft als wij.”