Koningsfeest 2017 Dj Con Nalez -Twello

Koningsfeest Twello 2017

Koningsfeest 2017 in Twello Dj Con Nalez is er ook weer bij!

Muziekfeest – 2 LIVE acts & 3 DJ’s in Twello!

Net als vorig jaar bieden wij u 8 weken lang het ‘Koningsfeest Nieuws’ aan, zodat u weet wat er op 26 en 27 april a.s. allemaal te doen is in Twello. In deze derde editie gaat het over de live muziekacts & DJ’s op het Marktplein. In de volgende editie staan de volgorde en de tijden vermeld.

THE RICH AND FAMOUS

professionele coverband, sensationeel zangduo, geweldige muzikanten en een eigen licht- en geluidsteam. Zanger Wouter Vink deed mee aan The Voice of Holland en zangeres Lynn Stephans heeft een fenomenale stem. Ook de musici, die met Kenny B, Mr Probz, Van Velzen, Wolter Kroes en Xander de Buisonjé optraden, mogen er zijn. Luister en geniet van de allernieuwste hits, dance classics en de beste songs uit de 90’s!

Got the VIBE

brengt eerlijke livemuziek met verrassend uitgevoerde versies van je favoriete dans- en feestnummers en meezingers. Van classics tot 80’s. En van Nederlandse toppers tot 90’s, zero’s en NU, uitgevoerd op een stijlvol podium met professioneel licht en geluid. Hier wordt echt muziek gemaakt door de ritmesectie van 4 strakke mannen en de frontsectie van de 3 bevallige zangeressen!

Dj Con Nalez – Allround Party Jock

Arjan Nales is een allround DJ die weet hoe hij het publiek moet vermaken. In de 90’s draaide hij bij Big Sound Drive-in Show Juanita op campings, scholen en andere feesten in binnen- en buitenland. Tegenwoordig draait hij als ‘Con Nalez’ de lekkerste Beats. Lekker dansen op de vetste moombahton, R&B, reggaeton en meer. Muziek als een warme deken!

DJRoy

Roy Schoenaker woont in Twello en heeft al flink wat feesten en evenementen op zijn kop gezet. Hij produceert zijn eigen muziek en steekt oude nummers in een nieuw jasje. Ook de huidige top 40, goede dansnummers uit de jaren 60, 70, 80 en 90, Nederlandstalig, jazz, Hiphop, rock, moombahton, house, dance en R&B ontbreken niet.

DJWouter

De beste 60’s, 70’s, 80’s en 90’s, de lekkerste 00’s en de nieuwste toppers. DJWouter speelt ze allemaal. Deze allround DJ uit Deventer was al jong bezig met muziek. Tegenwoordig toert hij de hele regio door met zijn eigen draaitafel, geluid- en lichtinstallatie. Wouter heeft al veel bruiloften en grote zalen op de dansvloer gekregen met zijn muziek en lichtshows!

MUZIEKPROGRAMMA

Koningsnacht

20.30 – 00.30 uur – DJ Roy
21.00 – 00.30 uur – Band Ritch and Famous (http://www.therichandfamous.nl/)

Koningsdag

11.00 – 15.00 uur – DJ Wouter
12.00 – 13.00 uur – Big Band Twello (https://bigbandtwello.nl/)
13.45 – 15.45 uur – Band The Woof (http://thewoof.nl/)
15.00 – 22.30 uur – DJ Con Nalez (https://www.djconnalez.nl)
16.30 – 21.00 uur – Band Got the Vibe (http://www.gotthevibe.nl/)
 

4.3/5 - (10 stemmen)