Male VS Female inhuren

Male VS Female inhuren | Speedy VS Merilyn

Rate this post

Dj inhuren Male vs Female

Dj Speedy Con Nales vs Miss Merilyn

Dj Speedy con Nales is ook samen te boeken met DJ Miss Merilyn.
Misschien een beetje vreemde combi maar een gegarandeerd succes op je feest/event/club/cafe…

Even iets meer over haar. De topper die ik vorig jaar tegen het lijf liep.

 

Biografie Miss Merilyn

Als 17 jarige is Merilyn het club wereldje binnengekomen als zelfstandig model en GoGo danseres. Hierin heeft zij in diverse clubs en op grote festivals in binnen en buitenland opgetreden.

In 2007 is zij zelfs met haar eigen entertainmentbureau begonnen door de grote vraag op zowel nationaal als internationaal gebied.

Doordat er vele opdrachten binnenkwamen en zij daardoor steeds meer achter de schermen aan het werk was kwam de interesse om eens een kijkje te nemen aan de andere kant van de DJ Booth. Een bevriende DJ die al lange tijd in het vak zit heeft de basis beginselen uitgelegd en al gauw stond DJ Miss Merilyn zelf aan de knoppen.
Sinds die eerste lessen heeft haar carriére een ware vlucht genomen. Het bleef niet alleen bij een residentie in de plaatselijke club, maar door de vele connecties in de eventbranche stond zij al gauw op diverse feesten door het hele land te draaien.

DJ Miss Merilyn is bekend van Dance4Life/Serious Request 2010, Horecava 2011, HouseDiva’s, FC Groningen, Chelsea Londen, Desire, La Femme 2011 (Marlies Dekkers), Het Badpaviljoen, Zinniz, Club Teasers in Antalya Turkije, I love Muzica op Mallorca, Wunderbar Oostenrijk, Elephant Gate Maleisie, Sunset Hotel Tour Ibiza etc. DJ Miss Merilyn draait allround, club, house, tech-house, dirty house en electro.