De Boerderij‎ NEW YEARS EVE 2014


New Year Boerderij Beekbergen Dj Speedy

Oud & Nieuw – Boerderij Beekbergen

De Boerderij bezorgt je wederom een NEW YEARS EVE zoals hij bedoelt is. ÉÉN GROOT FEEST! Een avond waarop je met je al je vrienden en familie het jaar uit knalt , en even niet denkt aan al die goede voornemens die je toch niet gaat volhouden. Dus laat je gaan en zorg in ieder geval dat die eerste paar uurtjes van 2015 ÉÉN GROOT GEKKENHUIS WORD!!!
De Muzikale wonderen die je daar bij gaan helpen zijn.

-DJ SPEEDY

Een allround DJ die als geen ander weet hoe hij het publiek moet vermaken en ze om zijn vingers moet winden.Deze dj voelt zich als een vis in het water als hitmachine/partyjock met de swingende muziek uit de 80e jaren t/m hedendaagse top 40.

-SHOWTIME

De naam zegt het eigenlijk al maar toch geven we jullie wat meer uitleg.
Showtime bestaat uit 2 dj’s genaamd Lars Greefhorst & Sven Scholten, de mannen uit Beekbergen zijn niet vies van een feestje en kan er gerust gezegd worden dat ze zich als ware kameleons aanpassen aan het publiek. Feest dat is gegarandeerd, van 90’s tot top 40 en van disco tot de beste meezingers echt alles zal voorbij komen.
————————–——HET OC——————————
Zit je niet te wachten op al die feestmuziek dan hebben we in het OC de perfecte plek voor jou gecreëerd. Hier zal de hele avond de beste nummers uit de 60’s&70’s voor je geserveerd worden.
————————–GRATIS ENTREE——————–

Rate this post